Recenzija: HTC Evo 3D

Web preglednik

Standardni Gingerbread web preglednik prisutan je i na ovom uređaju i ne razlikuje se puno od onog koji smo vidjeli na Sensationu. Dakle, imamo minimalističko sučelje s maksimalno iskoristivom površinom za kvalitetan pregled web sranica. Na vrhu zaslona imamo uobičajeni adress bar s jednostavnom mogućnošću pretplate na RSS kanale svake pojedine stranice. Ostale opcije i postavke uvijek su dostupne pritiskom na odgovarajuću kapacitivnu tipku, odnosno u izborniku koji ona otvara.

Zumiranje je podržano dvostrukim dodirom i “štipanjem” (pinch-to-zoom), a zgodno je da se i tekst prilagođava zumiranom nivou neovisno o načinu zumiranja.
Web preglednik podržava Adobe Flash Player kojeg sam upravo nadogradio na verziju 11.
Youtube je moguće koristiti unutar web preglednika gdje su podržane i najveće rezolucije, uključujući i 1080p koja će, naravno, biti prilagođena rezoluciji zaslona.
Budući da se radi o 3D uređaju YouTube podržava i pregled 3D sadržaja.

Galerija

Galerija multimedisjkih sadržaja razlikuje se od uobičajenih uglavnom po tome što sadrži poseban album za 3D sadržaj, fotografije i video isječci snimljeni u 3D tehnologiji imaju i malu 3D oznaku.

Izravno iz galerije sav je sadržaj moguće dijeliti putem svih vrsta poruka, društvenih mreža te Picasa i Flickr servisa. Za DLNA dijeljenje potrebno je otići u aplikaciju “Povezano dijeljenje”.
Zumiranje je podržano putem “štipanja” (pinch-to-zoom) te putem dvostrukog dodira, koji će sliku autoatski zumirati na 100% veličine.
Ukoliko pokušate zumirati 3D fotografiju, ona će se automatski prebaciti u 2D prikaz iz sasvim razumljivih razloga.

Video reprodukcija

Uz kvalitetan prikaz 3D filmova Evo ima i mogćnost reprodukcije mnogih popularnih video formata kao što je DivX, a posebna pohvala ide podršci za MKV format. Ipak, ovisno o codecima korištenim pri kodiranju moguće je da neće baš svi filmovi u spomenutim formatima biti besprijekorno reproducirani, stoga ako naiđete na bilo kakav problem s ugrađenim video playerom toplo preporučam posjet Marketu i instalaciju Mobo Playera koji će naknadno skinuti sve moguće codece.

Navigacija

Uz Google Maps navigaciju koja u Hrvatskoj ne radi, HTC Evo 3D nudi apliakciju HTC Locations koja koristi TomTom karte. Istina, ni ova navigacija nema potpuno besplatno glasovno navođenje, no svakako može pomoći prilikom planiranja puta prikazom svih detalja rute. Također, HTC Locations sadrži ogromnu bazu podataka servisnih informacija, gospodarskih objekata, lokacija trgovina te ostalih područja interesa. HTC Locations koristi operaterovu mrežnu infrastrukturu, no za najbolje rezultate ipak ukljulčite GPS.

Stranice: 1 2 3 4 5 6


 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT