Recenzija: HTC One S

Ostale aplikacije

HTC One S dolazi s uobičajenim setom aplikacija, istim onim kojeg nalazimo na njegovom većem bratu One X. Možda je bitno izdvojiti Polaris Office alat koji omogućuje pregledavanje, uređivanje i kreiranje .doc, .xls i .ppt dokumenata. U samu aplikaciju integrirana je podrška za Dropbox koji vam u suradnji s HTC-om omogućuje korištenje 25 GB online prostora za pohranu podataka. Uz Dropbox tu je  podrška i za Microsoftov Skydrive.
Od ostalih aplikacija imamo još PDF preglednik, uređaivač video zapisa, razne alate za organizaciju (kalendar, bilješke…), Friend stream za objedinjavanje novosti s društvenih mreža, diktafon, FM radio s RDS-om itd.

Tipkovnica

Virtualne tipkovnice na 4,3” uređajima nikad nisu imale problema s ergonomijom i preciznošću pa je tako i na ovom modelu. Čak i u okomitom načinu rada tipkovnica je prilično široka i dovoljna za komoditet u tipkanju. Na dnu zaslona (u okomitom načinu) imamo četiri strelice koje će olakšati kretanje kroz dijelove natipkanog teksta. Podržani su dijakritički znakovi kojima pristupamo dužim pritiskom na odgovarajući znak bez kvačice/crtice.

Povezivost

HTC One S dolazi s podrškom za DLNA što znači da ga možete bežično povezati s kompatibilnim TV-om ili monitorom i izravno reproducirati sadržaj s uređaja. Ako ipak preferirate kabelsko povezivanje na raspolaganju vam je HDMI port koji se nalazi u MHL portu zajedno s micro USB-om. Za ovaj sport trebat će vam adapter koji se ne nalazi u prodajnom paketu i naravno, HDMI kabel.

Aplikacija za slušanje glazbe identična je onoj na modelu One X. Dakle, uz reprodukciju sadržaja na uređaju imamo TuneIn i 7digital internet radio te SoundHound za prepoznavanje glazbe iz drugih uređaja. FM radio nalazi se u posebnoj aplikaciji.

HTC One S još je jedan uređaj koji dolazi s Beats Audio poboljšanjima koji je funkcionalan uz upotrebu bilo kojih slušalica, no bilo bi fino da su i originalne  sadržane u prodajnom paketu, ali eto… snaći ćemo se i bez njih. Neovisno o tome koju aplikaciju za preslušavanje glazbe koristite Beats Audio indikator će se pojaviti u statusnoj traci pa čak i prilikom korištenja YouTube aplikacije.

Stranice: 1 2 3 4 5


 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT