Recenzija: LG Optimus 3D

Baterija

LG Optimus 3D dolazi s baterijom kapaciteta 1500 mAh, što je za uređaj s 4,3” zaslonom i dvjezgrenim procesorom minimum. Kada govorimo o autonomiji treba uzeti u obzir da je internet veza stalno uključena (WiFi ili 3G) kao i sinkronizacija barem jednog mailboxa te Google talk aplikacija, a osvjetljenje zaslona podešeno na 100%. Uz dosta intezivno korištenje svih mogućnosti uređaja, posebice reprodukcije i streaminga videa računajte na autonomiju od jednog dana. Više od toga možete postići isključivanjem sinkronizacije, pozadinskih podataka ili prebacivanjem rada na GSM mrežu.

Zaključak

Budući da je 3D tehnologija već ušla u druge segmente potrošačke elektronike logično ju je očekivati i na smartphone uređajima te tabletima. LG Optimus 3D prvi je i za sada jedini smartphone na tržištu s mogućnošću snimanja i prikazivanja 3D sadržaja. Ukupan 3D dojam na ovom je uređaju definitivno iznad očekivanja iako ima prostora za određena poboljšanja.
Ukoliko već posjedujete 3D televizor i/ili monitor LG Optimus 3D će vam upotpuniti doživljaj na najbolji mogući način.

Neovisno o 3D mogućnostima LG Optimus 3D svrstava se u sam vrh ponude smartphone uređaja općenito. Značajke kao što su 4,3” zaslon, dvojezgreni procesor, Full HD video snimanje, 8 GB interne memorije, HDMI i DLNA povezivost same po sebi daju dovoljno razloga za zadovoljstvo.
Ono što baš i nije za pohvalu jest relativno zastarjeli Android 2.2 Froyo, koji ne iskorištava sve prednosti dvojezgrenih procesora, no ipak, performanse uređaja na zavidnom su nivou.
Kada uskoro bude dostupna nadogradnja na Gingerbread od Optimusa 3D možemo očekivati još više.

Konkurencija u punom smislu, kao što je već rečeno, još ne postoji, a HTC Evo 3D kao jedini rival pojavit će se u prodaji tek na jesen. Po prvim informacijama Evo 3D neće imati toliko široku podršku za 3D sadržaj niti kvalitetu prikaza kao što to ima LG Optimus 3D, ali za potvrdu ovih teza morat ćemo još malo pričekati.

Primjeri 2D fotografije

Primjer 3D video zapisa (720p)

Primjer Full HD video zapisa (1080p)

Potpune specifikacije pogledajte ovdje.
Uređaj na testiranje ustupio: LG Hrvatska

Stranice: 1 2 3 4 5


 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT