Recenzija: LG Optimus L3

Web preglednik

Jednostavno i funkcionalno sučelje te sasvim zadovoljavajuće performanse. Ovo je najbolji kratki opis web preglednika kojeg nalazimo na ovom uređaju. Zumiranje web stranica je podržano “štipanjem” i dvostrukim dodirom, a omogućen je “text reflow”, tj. prilagodba formata teksta zumiranom nivou sadržaja. Traka s vritualnim tipkama na dnu zaslona omogućuje jednostavnu navigaciju: naprijed, natrag, pregled aktivnih tabova dodavanje tabova te tipka za uklanjanje trake radi oslobađanja površine.

Kamera

LG Optimus L3 dolazi s 3 MP kamerom, ali nažalost bez bljeskalice i autofokusa. Zbog ovog nedostatka fotografiranje u lošijim uvjetima osvijetljenosti neće biti zadovoljavajuće. U zatvorenom prostoru kvaliteta fotografija ovisit će o količini raspoloživog vanjskog svjetla.
S druge strane, fotografije snimljene na otvorenom prostoru iznenađujuće su dobre i predstavljaju ogroman iskorak u odnosu na one iz zatvorenog prostora.
Sučelje kamere je jednostavno i nudi osnovne mogućnosti: filtre za uređivanje fotografija, samookidač, geotagging i sl.

Snimanje video isječaka omogućeno je u VGA rezoluciji pri 24 fps. I ovdje je nerealno je očekivati vrhunsku kvalitetu, no poslužit će svrsi.

Baterija

LG Optimus L3 dolazi s baterijom kapaciteta 1500 mAh. Zaslon niske rezolucije i općenito hardverske specifikacije rezultirali su relativno niskom potrošnjom energije pa će LG Optimus L3 s jednim punjenjem izdržati do dva dana. Ovo vrijedi u uvjetima kada je stalno aktivna internetska veza, Google talk aplikacija i sinkronizacija dva mailboxa. Ukoliko se na internet spajate po potrebi i ne pretjerujete s ostalim funkcijama autonomija se može produljiti i na više od tri dana.

Zaključak

LG Optimus L3 cjenovno je pristupačan Android i zadovoljit će svakog manje zahtjevnog korisnika. Za otprilike 1500 kuna, koliko mu iznosi cijena bez ugovorne obveze, LG Optimus L3 nudi prihvatljivo iskustvo za Android početnike, a izdržljivom baterijom zadovoljit će sve one koji su frustrirani općenito malom autonomijom Android uređaja. Naravno, u pretplatničkim tarifama LG Optimus L3 možete nabaviti i za simbolične svote pa je najbolje da ga potražite u ponudi vašeg oepratera.

Detaljne specifikacije uređaja potražite ovdje.

Stranice: 1 2 3


 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT