Recenzija: Nokia N9

Baterija

U uvjetima kada je podatkovna veza stalno aktivna, bilo putem WiFi ili 3G mreže te umjerenog korištenja svih funkcija uređaja baterija kapaciteta 1450 mAh izdržat će do dva dana, što u konačnici i nije loš rezultat. Čak i u uvjetima vrlo intezivnog korištenja teško će se dogoditi da izdrži manje od jednog dana.

Zaključak

Što reći? Odlično dizajniran mobitel sa zanimljivim operativnim sustavom koji obećava. Vidljivo je da su se inženjeri potrudili napraviti nešto dobro, kvalitetno i dovoljno različito, ali su se u međuvremenu pojavili menadžeri i stopirali projekt zbog „politike“. Prema informacijama koje dolaze sa svih strana svijeta početno oduševljenje publike Nokijom N9 iznad je svakog očekivanja i toplo se nadamo da će dobri prodajni rezultati ohrabriti vodstvo kompanije da nastavi s razvojem MeeGo/Harmattan projekta. Ovdje imam potrebu izraziti i osobni stav, dakle ako me pitate što preferiram,  Windows Phone ili MeeGo/Harmattan, odgovor je svakako ovo drugo. Što se usporedbe s Androidom i iOS-om tiče imam malko rezerviran stav, ali isključivo iz razloga što su ta dva OS-a već dobro „situirana“ s vrlo izvjesnom budućnošću. Vidjeli smo da aplikacija, barem onih najpopularnijih ne nedostaje. Ako niste od onih koji na dnevnoj bazi instaliraju i deinstaliraju tucet raznih poluupotrebljivih aplikacija Nokia N9 svakako će biti dobar izbor.

Nokia N9 trenutno se nalazi u ponudi Vipneta i T-mobilea.

Detaljne specifikacije pogledajte ovdje.

Uređaj na testiranje ustupila: Nokia Hrvatska.

Stranice: 1 2 3 4 5 6


 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT