Recenzija: Sony Ericsson Xperia Neo

Povezivost

Uz uobičajene načine povezivanja Sony Ericsson Xperia Neo donosi punu podršku za HDMI, što znači da uz pomoć kabela sav HD sadržaj možete pregledavati izravno na monitoru ili televizoru koji podržavaju ovaj standard.

Baterija

U uvjetima intezivnog korištenja svih mogućnosti uređaja baterija kapaciteta 1500 mAh izdržala je skoro puna dva dana, što je pohvalno. Naravno, ovdje podrazumijevam da je WiFi/3G podatkovna veza stalno aktivna, uz automatsku sinkronizaciju jednog mailboxa i Google talk aplikacije

Zaključak

Android eko-sustav prililčno je narastao. Situacija kada je veliki broj uređaja na tržištu, a razlika među njima sve manja, kupcu dodatno otežavaj izbor. Sony Ericsson Xperia Neo svakako se ističe dizajnom, ali se i performansama pokazao kao ozbiljan uređaj. Kao prednost nad uređajima drugih proizvođača možemo navesti hardverske tipke te fizičku tipku/okidač za kameru.
Sony Ericssonova nadogradnja Android sučelja dizajnerski je dobro riješena, ali Samsungov TouchWiz i HTC-ov Sense po su mom osobnom mišljenju ipak korak ispred, no i ovdje dopuštam da se radi o subjektivnom dojmu.

Ukupno gledajući, Sony Ericsson Xperia Neo samo je prepakirani Xperia Arc, od kojeg se razlikuje uglavnom dizajnom i dimenzijama. Upravo zbog ovoga očekujemo da će Neo kada stigne u prodaju najviše konkurirati cijenom.

Dopuna: Izgleda da se Neo u međuvremenu pojavio u prodaji i to kod operatera Tele2, gdje mu je cijena bez ugovorne obveze prihvatljivih i razumnih 3145,00 kuna, što je osjetno manje od konkurentskog HTC Desirea S.

Tehničke karakteristike potražite ovdje.

Uređaj na testiranje ustupio Sony Ericsson Hrvatska.

Stranice: 1 2 3 4 5


 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT