Recenzija: Tele2fon v1

Kamera

Kamera sa senzorom od 5 megapiksela zvuči obećavajuće, no sama kvaliteta slike, kao što znate, nije ovisna samo o tom faktoru. Veća rezolucija znači veće dimenzije slike, no sama kvaliteta snimljenih fotografija nije na razini konkurencije. Dakle, od kamere ne očekujte puno, no u svakom slučaju, poslužit će svrsi.

Sučelje kamere je isto kao na ostalim Gingerbread uređajima, dakle jednostavno i jasno, s mnogim dodatnim mogućnostima kao što su podešavanje oštrine, kontrasta, ISO osjetljivosti itd.

Video kamera snima video isječke u maksimalno 864×480 rezoluciji s frekvencijom od 30 sličica u sekundi. U odnosu na fotografije, kvaliteta snimljenog video materijala ipak je nešto bolja, a jedan takav primjerak slijedi u nastavku:

Baterija

Baterija kapaciteta 1300 mAh u uvjetima stalne povezanosti s internetom, 100-postotnog osvjetljenja zaslona i umjerenom upotrebom svih resursa izdržat će cijeli dan, tako da u tom pogledu nema nikakvih iznenađenja. Uštedu, naravno, možete postići prebacivanjem rada na 2G mrežu i spajanjem na Internet po potrebi.

Zaključak

Tele2fon v1 svakako je zanimljiv uređaj, pogotovo ako ga promatramo u svjetlu njegove vrlo pristupačne cijene. U odnosu na konkurenciju iz istog cjenovnog razreda ističe se većim zaslonom i višom rezolucijom, no s druge strane nešto slabijim procesorom i kamerom.
Ukupan dojam svakako je pozitivan jer za iznos od 995,00 kuna u start paketu na bonove teško da ćete naći bolji uređaj, no možete ga koristiti isključivo s Tele2 SIM karticom.

Što se izravne konkurencije tiče, najbolje je da karakteristike ovog uređaja usporedite s ostalima iz ovog cjenovnog razreda koje smo opisali u ovom članku.

Možemo reći da Tele2fon, kao jedan od najjeftinijih Androida, svakako vrijedi uloženih sredstava, a onim što nudi zadovoljit će sve one koji tek ulaze u svijet smartphone uređaja.

Stranice: 1 2 3


 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT