Redizajnirano sučelje i 20 novih programa u Vipnetovoj “TV za van” ponudi

Iz Vipneta stiže vijest koja će zanimati Vip i B-net korisnike fiksnog telefona, interneta i televizije. Uslugu “TV za van” je sada moguće besplatno isprobati na sedam dana, a promotivni period traje do ožujka sljedeće godine. Vipnet do tada nudi i besplatno korištenje Proširenog paketa programa.

Vipnetov “TV za van” donosi redizajnirano sučelje i dostupan je na iOS i Android uređajima, Mac i PC računalima, a uskoro se očekuje i na Samsung Smart TV uređajima. U nastavku pročitajte objavu za medije:

 

Svi Vip i B.net korisnici fiksnih usluga mogu „TV za van“ besplatno isprobati u trajanju od 7 dana. Tijekom promotivnog perioda koji traje do kraja ožujka 2014. korištenje Proširenog paketa programa je besplatno za sve nove i postojeće korisnike usluge „TV za van“. Usluga je dostupna na Android te iOS platformama, PC i MAC računalima, a do kraja mjeseca i na Samsung Smart TV-u.

Zagreb, 19. studenoga 2013. – Modernizirana usluga „TV za van“ korisnicima na redizajniranom sučelju donosi niz interaktivnih funkcionalnosti poput pauziranja, povratka na završenu emisiju ili emisiju u tijeku, snimanja, preglednog TV rasporeda te 20 novih programa koji su osim u Osnovnom paketu od sada dostupni i u Proširenom paketu programa. Novo sučelje na jednostavan način prikazuje izdvojene emisije koje slijede na TV programima te popis snimaka koje korisnici postave za snimanje, snimaka u tijeku ili onih koje su snimljene i dostupne za reprodukciju.

Korisnicima je ponuđena i mogućnost Dijeljene snimalice, kojom se snimke dijele između usluge TV za van i digitalnog prijamnika tako da se sve snimljeno putem digitalnog prijamnika može pogledati na pametnom telefonu ili tabletu i obrnuto, ovisno o autorskim pravima za pojedini TV program. Izbornik traka korisniku omogućava gledanje TV-a uživo, a informativna programska traka pruža pregled sadržaja koji se prikazuju na ostalim programima za vrijeme gledanja TV-a uživo.

U sklopu Osnovnog paketa korisnici od sad mogu uživati u programima poput Animal Planeta, Viasat Explorera, Discovery Channela, RTL Plus-a, TLC-a, Cinestar Action and Thrillera i Cinestar TV-a. Korisnici u novom Proširenom paketu mogu gledati programe poput Cinestar Premiere i Cinestar Premiere 2, Kino TV, Mediaset, Extreme Sports, CBS Reality, Travel Channel, Food Network, Orlando Kids, Jugoton, Ginx, Fight Channel i Kino TV.

Mjesečna naknada za Osnovni paket programa, za korisnike Vip ili B.net TV usluge ostala je nepromijenjena i iznosi 25kn (Vip TV korisnici), odnosno 24,39kn (B.net korisnici). Prošireni paket programa se u usluzi TV za van ne naplaćuje korisnicima koji Prošireni paket imaju aktiviran na digitalnom prijamniku. Za korisnike usluga fiksnog telefona ili interneta Osnovni paket i dalje iznosi 50kn (Vip korisnici), odnosno 48,79kn (B.net korisnici), dok je naknada za Prošireni paket programa jednaka mjesečnoj naknadi Proširenog paketa TV korisniku na digitalnom prijamniku te iznosi 49kn za B.net i Vip korisnike.

TV za van 3

tv_za_van2

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT