Redmi K20 Pro vjerojatno zamjenjuje Pocophone; poznate specifikacije

Već smo pisali o glasinama da će Xiaomijev Redmi brand uskoro lansirati svoj prvi flagship, a sada stižu i konkretne informacije oko njega. Najnovije fotografije folije zaslona sugeriraju da će ovaj uređaj nositi ime Redmi K20. Pored njega će stići i model pod nazivom K20 Pro, čije su specifikacije upravo procesirale i raširile se bespućima interneta.

Tako bi Redmi K20 Pro trebao donijeti 6,39-inčni zaslon od ruba do ruba, a sudeći prema teaseru, selfie kamera bi trebala iskakati iz kućišta. Bit će pokretan Snapdragonom 855, imat će trostruku kameru u rasporedu 48+16+8 MP, od kojih će prva biti primarna, druga telefoto, a treća ultra-širokokutna.

Uređaj bi trebao imati bateriju kapaciteta 4000 mAh i 27W brzo punjenje. K20 Pro će biti dostupan u verzijama sa 6 i 8 GB RAM-a, te s 64, 128 i 256 GB interne memorije.

S druge strane, „obični“ Redmi K20 model bi trebao biti pokretan Snapdragonom 710, dok detalja o ostalim specifikacijama za sada nema.

S obzirom da je Redmi u međuvremenu postao novi Xiaomijev brand za cjenovno pristupačnije uređaje, prilično je izvjesno da će K20 Pro zamijeniti lani predstavljen Pocophone brand i tako postati novi ubojica flagshipa.

Zanimljivo je da nam ova informacija dolazi neposredno pred službeno predstavljanje nove generacije OnePlusovih modela, koji su odavno izgubili gore navedeni epitet, te se novom politikom cijena polako priključuju najskupljoj eliti.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT