Redmi Note 9 5G i Redmi Note 9 Pro 5G stižu uskoro

Xiaomi ne prestaje s iznenađenjima. Naime, službeno je potvrđeno predstavljanje novih modela Redmi Note 9 5G i Redmi Note 9 Pro 5G 26.studenog u Kini. Vjerojatno će ovi modeli stići i u Europu, možda nešto kasnije i možda pod drugim imenom. Najzanimljivije je što ovi modeli donose 5G povezivnost u srednji cjenovni rang.

Redmi Note 9 5G model će imati MediaTek Dimensity 800U, dok će Pro varijanta koristiti Snapdragon 750G, zaslon od 120Hz i govorka se, stražnju kameru od čak 108MP. Već klasično će biti prisutna velika baterija od 5000mAh s odličnim brzim punjačem u pakiranju. Prikaz sa službenog postera neodoljivo podsjeća na Mi 10T Lite, četiri stražnje kamere kružno dizajnirane, što mi djeluje vrlo futuristički i atraktivno.

Xiaomi polako, ali sigurno obara rekorde na tržištu smartfona. Cjenovno su vrlo pristupačni, a karakteristike uređaja su iznadprosječne za cjenovni rang, barem što se Redmi serije tiče. Ova brzorastuća kineska kompanija ima sve više poklonika na europskom pa tako i na hrvatskom tržištu.

Spomenuta se početna cijena za Redmi Note 9 5G od 150 dolara, no predstoji nam tek saznati točne informacije.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT