S Pen Pro će nasljediti S Pen olovku iz Note serije

11. kolovoza Samsung će predstaviti novi Galaxy Z Fold 3, a kao što je već poznato, njegov savitljivi zaslon će podržavati S Pen olovku. Međutim, danas je na bespućima interneta osvanula još jedna informacija, a upućuje na postojanje tzv. S Pen Pro olovke, koja će očito predstavljati nasljednicu one koju smo poznavali u Note seriji.

S Pen Pro će sadržavati 0,7mm vrh koji neće oštetiti Foldov zaslon, ali će zadržati 4096 stupnjeva pritiska. Prema istim izvorima, ova olovka će se puniti putem USB-C utora, što sugerira na postojanje dodatnog dijela hardvera. Naime, bilo bi zgodnije kad bi se punila bežično ili na samom uređaju.

Povezivanje s uređajem odvijat će se putem Bluetooth veze, a glasine sugeriraju kako će u V. Britaniji njezina cijena iznositi 70 funti (oko 600 kuna), što nije malo, pa zato pretpostavljamo da će biti većih dimenzija od one iz Note serije i u konačnici ergonomičnija.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT