Samsung Galaxy A3 i A5 službeno predstavljeni

Samsung-Galaxy-A5-Black-Front-Back-2

Nakon niza glasina, špijunskih fotografija te procurjelih detalja i slika, Samsung je napokon i službeno predstavio dva nova uređaja Galaxy A3 i Galaxy A5. Radi se modelima (vjerojatno) srednjeg cjenovnog razreda koji nastavljaju nedavno započet trend izrade uređaja u metalnom kućištu i prema sugestijama Samsungovih managera, namijenjeni su mlađoj populaciji.

Samsung Galaxy A3 tako dolazi u kućištu debljine 6,9 mm, ima ugrađen 4,5″ Super AMOLED zaslon rezolucije 960×540 točaka, 1 GB RAM-a i bateriju kapaciteta 1900 mAh. Samsung Galaxy A5 je nešto tanji (6,7 mm), dolazi s 5,0″ zaslonom rezolucije 1280 x 720 točaka, 2 GB RAM-a i 2300 mAh baterijom.

Oba uređaja su pogonjena četverojezgrenim proceosorom takta 1,2 GHz i dolaze s 13 MP stražnjom i 5 MP prednjom kamerom. U prodaju kreću već sljedećeg mjeseca u Kini i za sada još nije poznato hoće li se i kada pojaviti u našim krajevima.

galaxy-a5

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]