Samsung Galaxy A31 donosi četiri kamere i 5000 mAh bateriju po vrlo povoljnoj cijeni

Samsung je danas predstavio je novi model – Samsung Galaxy A31 koji dolazi s četverostrukom kamerom, tzv. Infinity-U zaslonom i snažnom baterijom od 5,000 mAh-a. Zaslon ima dijagonalu od 6.4 inča, a prostire od ruba do ruba, dok je tehnologija izrade Super AMOLED.

Glavna kamera sa donosi 48MP senzor, a 8MP ultra široka kamera pokriva kut od 123 stupnja. Tu je još i makro kamera s 5MP, koja omogućuje snimanje iz bliza sićušnih predmeta, dok dubinska kamera od 5MP omogućava snimanje Live Focus snimaka u kojima se ističe objekt.

Korisnicima je potreban telefon čija baterija može trajati cijeli dan. Stoga, Galaxy A31 dolazi s baterijom od 5000 mAh koja osigurava natprosječnu autonomiju, a podržano je i 15W brzo punjenje.

Galaxy A31 pokretan je osmerojezgrenim procesorom, 4 GB RAM-a, a dolazi i s AI Game Booster tehnologijom, te 64 GB interne memorije uz mogućnost nadogradnje do 512 GB.

U A31 pametni telefon ugrađena je poznata Samsung Knox tehnologija koja štiti telefon. Skener otiska prsta na ekranu pruža visokotehnološku biometrijsku provjeru identiteta, tako da uređaj može otključati dodirom jedino korisnik.

Galaxy A31 bit će dostupan krajem srpnja, po cijeni od 2.299 kuna u crnoj i plavoj boji.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT