Samsung Galaxy Music: službena najava

Samsung je danas službeno predstavio smartphone fokusiran na reprodukciju glazbe pod nazivom Samsung Galaxy Music. Uređaj dolazi s dva vanjska stereo zvučnika i ugrađenim FM Stereo radijom.

Kao poseban dodatak, tu su Sound Alive i SRS funkcionalnosti. Sound Alive pojačava baseve i prilagođava njihovu kvalitetu sukladno tipu glazbe, dok SRS (Sound Retrieval System) glazbi dodaje određene efekte i simulira reprodukciju 5.1 kanalnog zvuka pomoću samo dva zvučnika. Samsung Galaxy Music sadrži i posebnu tipku (Music key) za brzi pristup aplikaciji za reprodukciju glazbe.

Što se ostalih detalja tiče, ovaj je model pozicioniran kao entry-level, dakle svrstava se u kategoriju cjenovno pristupačnih uređaja. Zaslon ima dijagonalu od 3 inča i rezoluciju 320 x 240 točaka. Za sada nije poznato koji ga procesor pogoni, no tu je 512 MB RAM-a, 4 GB interne memorije, utor za memorijske kartice, 3 MP kameru i 1300 mAh baterija. Operativni sustav na kojem je temeljen je Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Dimenzije uređaja su 110.1 x 59.0 x 12.25 mm, a masa 107 grama. Kada bude lansiran, na tržištu će pojaviti u običnoj i dual SIM varijanti.

Izvor

 

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT