Samsung Galaxy Note 10 će biti predstavljen 10. kolovoza

Kako se približava kolovoz, stiže sve više informacija o sljedećem Samsungovom flagshipu – Noteu 10. Ovoga puta bi se moglo dogoditi da Samsung lansira dva, uglavnom dimenzijama različita modela, jedan 6,3 i drugi, 6,7-inčni. Potonji bi trebao imati dodatak u imenu „Pro“, a pored većeg zaslona trebao bi imati i četiri kamere.

U međuvremenu je internet preplavljen renderima nastalima na temelju dostupnih informacija, na kojima je vidljiv novi dizajn sa zaslonom od ruba do ruba i rupicom za prednju kameru smještenu na sredini gornjeg dijela.

Ono što se mnogima neće svijesti je vjerojatno izbacivanje 3.5 mm audio utora, koje se prije ili kasnije moralo dogoditi. S druge strane, Samsung bi na ovom modelu mogao predstaviti novo 45W brzo punjenje, što će predstavljati kvantni skok u odnosu na sadašnje modele.

Informacija koju danas doznajemo odnosi se na datum predstavljanja, što bi se moglo dogoditi 10. kolovoza, dok bi prodaja trebala krenuti dva tjedna kasnije, konkretno 25. kolovoza.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT