Samsung Galaxy Note 10 će biti predstavljen 10. kolovoza

Kako se približava kolovoz, stiže sve više informacija o sljedećem Samsungovom flagshipu – Noteu 10. Ovoga puta bi se moglo dogoditi da Samsung lansira dva, uglavnom dimenzijama različita modela, jedan 6,3 i drugi, 6,7-inčni. Potonji bi trebao imati dodatak u imenu „Pro“, a pored većeg zaslona trebao bi imati i četiri kamere.

U međuvremenu je internet preplavljen renderima nastalima na temelju dostupnih informacija, na kojima je vidljiv novi dizajn sa zaslonom od ruba do ruba i rupicom za prednju kameru smještenu na sredini gornjeg dijela.

Ono što se mnogima neće svijesti je vjerojatno izbacivanje 3.5 mm audio utora, koje se prije ili kasnije moralo dogoditi. S druge strane, Samsung bi na ovom modelu mogao predstaviti novo 45W brzo punjenje, što će predstavljati kvantni skok u odnosu na sadašnje modele.

Informacija koju danas doznajemo odnosi se na datum predstavljanja, što bi se moglo dogoditi 10. kolovoza, dok bi prodaja trebala krenuti dva tjedna kasnije, konkretno 25. kolovoza.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]