Samsung Galaxy Note 10+ na novim fotografijama uživo: 3,5 mm utor odlazi u povijest

Nakon što su se na bespućima interneta pojavili prvi službeni renderi Samsunga Galaxy Note 10, nije trebalo dugo čekati da vidimo i nove fotografije uživo. S obzirom na kut snimanja i boju kućišta, ove nisu toliko atraktivne, ali nam otkrivaju mnoge informacije o samom uređaju.

Ovoga puta se radi o modelu Note 10+, čije dimenzije iznose 162,5 x 77,6 milimetara, a sam zaslon se proteže 6,75 inča u dijagonali. Kao što je otprije poznato, kamera će sadržavati tri modula, i to 12 MP standardni senzor, kombiniran sa 16 MP ultra-širokokutnom kamerom i dodatnom 12 MP s 2X optičkim povećanjem.

Ove informacije sada u određenoj proturječe izvorima glasinama da bi poleđina mogla sadržavati i četvrtu kameru, koja bi u stvari bila ToF senzor. No, s obzirom da se radi o prototipu, sasvim je opravdano pretpostaviti konačni proizvod može izgledati i drukčije.

Pomalo razočaravajući je podatak da Note 10+ neće imati 3,5 mm audio utor, barem ako je vjerovati ovim fotografijama, a s obzirom na sveopći trend njegovog nestajanja, u ovu informaciju ne treba pretjerano sumnjati. Na dnu kućišta je vidljiv vanjski zvučnik, no upitno je hoće li biti uparen u stereo sustav s dodatnim zvučnikom na vrhu.

Naime, gornji rub kućišta je iznimno tanak, sa simetrično smještenom rupicom za selfie kameru u zaslonu. Prema ovim fotografijama, Note 10+ će koristiti klasičnu telefonsku slušalicu, no kao što je već rečeno, u ovom trenutku ne možemo znati hoće li ona ujedno sadržavati i sekundarni vanjski zvučnik.

Kako se datum službenog predstavljanja približava, za očekivati je još novih informacija o ovom uređaju, što je zadnjih godina već postalo folklor, tako da će za sami event zapravo ostati jako malo iznenađenja.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]