Samsung Galaxy Note 20+ bi trebao donijeti 108 MP kameru i 50X zoom

Samsung Galaxy Note 20+ bi trebao biti predstavljen u kolovozu, i kao što smo već u nekoliko navrata pisali, donijet će novi dizajn i većinu tehnikalija preuzetih iz aktualnog modela Galaxy S20 Ultra.

To znači da će biti pokretan istim procesorom, a vjerojatno će doći i u sličnim konfiguracijama radne i spremišne memorije. Od njega bi trebao dobiti i 108 MP kameru, no prema najnovijim glasinama, telefoto kamera će se razlikovati u jednoj stavci, a to je digitalni zoom.

Naime, Samsung je na Ultri reklamirao tzv. Space zoom sa 100X povećanjem, što je ugravirao i na sami modul kamere, no ovoga puta bi se mogao zadržati na realnijih 50X. Ukoliko su ove informacije točne, Note 20+ trebao donijeti manji digitalni zoom, dok bi ostale karakteristike ostale iste.

Note 20+ bi trebao donijeti sličan 6,9-inčni zaslon, a što se baterije tiče, do sada se pojavilo više proturječnih informacija, tako da nismo sigurni hoće li joj kapacitet prelaziti 4500 mAh.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT