Samsung Galaxy Note 3 i Galaxy Gear u Vip centrimaEto ga. Samsung Galaxy Note 3 u rekordnom je roku stigao i na hrvatsko tržište. Isto je i s pametnim satom Galaxy Gear, a oba uređaja možete nabaviti u Vip centrima. Što se cijena tiče, Samsung Galaxy Note 3 će stajati 5.899,00 kuna (sami uređaj), dok će u pretplatničkim tarifama biti povoljniji. Tako je za tarifu Step 5 određena cijena od 1.299,00 kuna, a ostale bi na Vipnetovim web stranicama trebale biti dostupne tijekom dana.

Pametni sat Galaxy Gear će se u Vip centrima kroz tjedan, dva pojaviti u slobodnoj prodaji (bez ugovorne obveze) i bit će dostupan po cijeni od 2.299,00 kuna.U nastavku pročitajte objavu za medije:

Samsung GALAXY Note 3 u svim Vip centrima


Samsung GALAXY Note 3 i Samsung Gear, pametni telefon  i pametni sat, idealna su kombinacija za neograničenu komunikaciju u pokretu. 

Zagreb, 3. listopada 2013. – Samsung GALAXY Note 3 najnoviji pametni telefon iz Samsungove Note serije, od danas je dostupan u svim Vip centrima po cijeni već od 1.299 kuna u tarifi Step 5.

Note 3 prvi je pametni telefon na tržištu s 13-megapikselnom kamerom i mogućnošću snimanja video-zapisa u tzv. 4K rezoluciji, četiri puta većoj od sadašnjeg Full HD standarda, koja je do sada bila rezervirana samo za najnovije video kamere. Uređaj pokreće novi četverojezgreni Snapdragon 800 procesor pa Jelly Bean inačica Android operativnog sustava  impresivno izgleda na  5,7 inčnom super AMOLED zaslonu full HD rezolucije.

S-Pen, pametna olovka koje je obilježila Note seriju dodatno je poboljšana i pomoću Air Command opcije koja uz jedan dodir zaslona nudi nekolicinu moćnih dodataka; Air Memo koji omogućava vođenje bilježaka i automatsko pretvaranje u formatiran oblik, uspostavu poziva, dodavanje broja u kontakte, pronalaženje adrese na karti, pretraživanje interneta; Scrapbook funkcija koja omogućava „lijepljenje“ bilježaka iz različitih izvora u jednu bilježnicu; Screen Write koji snima trenutnu stranicu zaslona uz dodavanje komentara i informacija na pohranjenoj slici.

Naposljetku, Pen Window opcija omogućava otvaranje malih aplikacijskih prozora za višestruko obavljanje zadataka. Tako je, primjerice, uz bilješku moguće otvoriti maleni prozor s kalkulatorom, YouTube aplikacijom ili pretraživačem, bez prekida prikaza trenutne aplikacije na zaslonu, što je do nedavno bilo rezervirano isključivo za računala i prijenosnike.

Tijekom listopada korisnicima će na raspolaganju biti i GALAXY Gear, Samsungov pametni sat koji je idealan suputnik Note 3 uređaju. Gear sinkroniziran s pametnim telefonom korisnike obavještava o dolaznim pozivima, tekstualnim i email porukama te omogućava njihov brzi pregled ili da ih diskretno zanemare.

Među praktičnim značajkama Samsungovog pametnog sata tu je Auto Lock koji automatski osigurava zaslon pametnog telefona kada je GALAXY Gear udaljen više od jednog i pol metra, kao i Find My Device koji korisnicima pomaže pronaći pametni telefon u slučaju da su ga zametnuli, tako da se pali zvučni signal, zasvijetli ili vibrira. Tu je još i 1,9 megapikselna kamera smještena u narukvici uređaja koji je kompatibilan s Evernote aplikacijom za zapisivanje bilježaka, RunKeeper  i MyFitnessPal aplikacijama za praćenje rekreativnih aktivnosti te Pocket, aplikacijom koja omogućava pohranu sadržaja internetskih stranica i njihovo kasnije čitanje na tabletu ili računalu.

Cijena Note 3 uređaja u slobodnoj prodaji bez ugovorne obaveze iznosi 5.899 kuna, a cijena GALAXY Geara bit će 2.299 kuna.