Samsung Galaxy Note 8: nove fotografije uživo

Note 8 će službeno biti predstavljen 23. kolovoza, dakle za manje od tjedan dana. Zadnjih nekoliko tjedana intenziviralo se curenje informacija, a danas nam stižu i prve bolje fotografije uživo. Iako ni one nisu remek djelo, na njima se ipak može vidjeti kako će uređaj u konačnici izgledati.

Vidljivo je da Galaxy Note 8 dizajn posuđuje od modela Galaxy S8 i Galaxy S8 Plus, dakle slijedi trend izduživanja zaslona i dodatnog smanjivanja okvira kućišta. No ipak, za razliku od spomenutog dvojca, Note 8 će biti manje zaobljen, dakle nešto četvrtastiji.

Zaslon će imati dijagonalu od 6,3 inča, dakle bit će zanemarivo veći od onog na S8 Plus, a ono što će ga najviše razlikovati je dodatak S Pen olovke. Pogonska grupa ostaje ista, dakle za američko tržište zadužen je Snapdragon 835, a za ostala Exynos 8895. Osnovni model bi u startu trebao dođi sa 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

Razliku u odnosu na S seriju čini i dvostruka kamera na poleđini, za koju se ne može reći da je dizajnerski najsretnije izvedena. Izgled dodatno narušava čitač otisaka prstiju, koji dijeli sudbinu onog na S Seriji. Ipak, sada je između kamere i čitača smještena bljeskalica, što osjetno smanjuje vjerojatnost da ćete leću zamastiti prstom.

Eto, sve je više-manje poznato, a ono što još nije, bit će u sljedeću srijedu.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]