Samsung Galaxy S dobio “value pack” – u Koreji

Nakon što je objavljeno da Samsung Galaxy S neće dobiti nadogradnju na Android 4.0 Ice Cream Sandwich nezadovoljni korisnici su počeli potpisivati razne peticije koje su djelomično urodile plodom. Naime, Samsung je kao “naknadu” na izostanak ICS-a obećao “value pack” o kojem smo do danas znali jako malo. Iako je “value pack” trenutno dostupan samo u Koreji barem smo doznali o čemu se konkretno radi.

Umjesto punokrvnog ICS-a vlasnike ovog uređaja ipak očekuju poneki detalji svojstveni za ovaj operativni sustav. Dakle, stari Gingerbread je dobio face unlock, fotografiranje za vrijeme snimanja videa, i određena poboljšanja vezana uz korisničko sučelje koja tek trebamo vidjeti.

Eto, ako svoj Galaxy S još niste nadogradili na pravi ICS nekim od custom ROM-ova pričekajte još koji tjedan i dobit ćete ovaj… nadomjestak.

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]