Samsung Galaxy S11 donosi mogućnost snimanja 8K videa

Ako je vjerovati najnovijim glasinama koje prenosi XDA zajednica, ali i drugi povjerljivi izvori, Samsung Galaxy S11 bi, osim samog 108 MP senzora o kojem je već bilo riječi, trebao donijeti i druge novosti u domeni kamere.

Najzvučniji detalj među ovim glasinama svakako je mogućnost snimanja 8K videa, a uvidom u procurjelu datoteku aplikacije kamere, otkriveni u su i nazivi nekih novih funkcija.

Jedna od njih je „Direstor View“ koja omogućuje korištenje više kamera odjednom i odabiranje koje želite tijekom snimanja videa. Kako će se ovo manifestirati u praksi, ostaje za vidjeti.

„Night Hyperlapse“ upućuje na bolje i kvalitetnije snimanje noćnih timelapse uradaka, a tu je sada i „Vertical Panorama“. Potonja nazivom sama sebe objašnjava, a tu su i novi filteri o kojima se još ne zna ništa konkretno.

Koje će još Samsung Galaxy 11 novosti donijeti, vidjet ćemo krajem veljače ili početkom ožujka, kada se očekuje službeno predstavljanje.

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]