Samsung Galaxy S11 navodno dolazi sa 108 MP kamerom i 5x periskopskom

Južnokorejski TheElec od izvora bliskih Samsungu doznao je da bi nadolazeći Galaxy S11 trebao doći sa četverostrkukom kamerom otraga, gdje bi primarni senzor trebao imati 108MP, a postojala bi i periskopska kamera koja bi trebala osigurati 5 puta optičko povećanje.

Samsung je već krenuo s proizvodnjom 108MP senzora kamere, koji je predstavljen prošli mjesec kao ISOCELL Bright HMX. Isto tako Samsung je već započeo s masovnom proizvodnjom modula za “periskopsku” kameru zaduženu za 5x optički zoom, nakon preuzimanja izraelske tvrtke Corephotonics specijalizirane za ovo rješenje početkom 2019. godine.

Logično je da će u nadolazeću seriju flagship uređaja ugraditi najbolje komponente koje sestrinski odjel za poluvodiče nudi. Treća kamera trebao bi biti ToF senzor, a četvrta je vjerojatno ultra-širokokutna sudeći prema industrijskim standardima.

Predstavljanje nove Galaxy S11 serije očekuje se početkom sljedeće godine, najvjerojatnije u veljači oko MWC2020 sajma.

via

Napomena: Naslovna fotografija je Galaxy S10+.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]