Samsung Galaxy S21: najnovije glasine sugeriraju da će prodajno pakiranje sadržavati bluetooth slušalice

Novosti se spremaju u Samsungu. Prema mnogim izvorima, nova flagship Galaxy serija će nositi ime Galaxy S21. Dostupna će biti tri modela, kao i ove godine – Galaxy S21, Galaxy S21+ i Galaxy S21 Ultra. Kao datum predstavljanja je naveden 14.siječanj.

Procurili su renderi za navedene modele i prema svemu sudeći na ekranu ćemo i dalje imati prepoznatljivi punch hole, međutim dizajn stražnjih kamera je poprilično drukčiji. U usporedbi s S20 serijom, dizajn kamere je uži i obuhvaća cijeli gornji lijevi kut uređaja. Model S21 Ultra imat će veću kameru od prethodnika s jednim dodatnim modulom, međutim nije jasno radi li se o još jednoj kameri ili senzoru.

Uz Samsung Galaxy S uređaj, u pakiranju su se nalazile poprilično kvalitetne AKG slušalice, no navodno odlaze u povijesti. U prodajnom pakiranju nove S21 serije pronaći ćemo Samsung Galaxy Buds Beyond, što je u usporedbi s npr. siromašnim Appleovim pakiranjem pravo iznenađenje.

Prema poznatom cinkeru Jonu Prosseru, model S21 će biti dostupan u sivoj, ljubičastoj, rozoj i bijeloj boji, model S21+ u crnoj i srebrnoj, te S21 Ultra u crnoj, srebrnoj i ljubičastoj. Proizvodit će se u čak četiri zemlje – Brazilu, Indoneziji, Južnoj Koreji i Vijetnamu.
Ako se ove glasine obistine, imat ćemo najraniji debi S serije do sada uz prilično dobru dodatnu opremu.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT