Samsung Galaxy S21: najnovije glasine sugeriraju da će prodajno pakiranje sadržavati bluetooth slušaliceNovosti se spremaju u Samsungu. Prema mnogim izvorima, nova flagship Galaxy serija će nositi ime Galaxy S21. Dostupna će biti tri modela, kao i ove godine – Galaxy S21, Galaxy S21+ i Galaxy S21 Ultra. Kao datum predstavljanja je naveden 14.siječanj.

Procurili su renderi za navedene modele i prema svemu sudeći na ekranu ćemo i dalje imati prepoznatljivi punch hole, međutim dizajn stražnjih kamera je poprilično drukčiji. U usporedbi s S20 serijom, dizajn kamere je uži i obuhvaća cijeli gornji lijevi kut uređaja. Model S21 Ultra imat će veću kameru od prethodnika s jednim dodatnim modulom, međutim nije jasno radi li se o još jednoj kameri ili senzoru.

Uz Samsung Galaxy S uređaj, u pakiranju su se nalazile poprilično kvalitetne AKG slušalice, no navodno odlaze u povijesti. U prodajnom pakiranju nove S21 serije pronaći ćemo Samsung Galaxy Buds Beyond, što je u usporedbi s npr. siromašnim Appleovim pakiranjem pravo iznenađenje.

Prema poznatom cinkeru Jonu Prosseru, model S21 će biti dostupan u sivoj, ljubičastoj, rozoj i bijeloj boji, model S21+ u crnoj i srebrnoj, te S21 Ultra u crnoj, srebrnoj i ljubičastoj. Proizvodit će se u čak četiri zemlje – Brazilu, Indoneziji, Južnoj Koreji i Vijetnamu.
Ako se ove glasine obistine, imat ćemo najraniji debi S serije do sada uz prilično dobru dodatnu opremu.