Samsung Galaxy S22 – Renderi na temelju dostupnih informacija

Nije tajna da će Samsung u siječnju ili veljači lansirati novu seriju top modela – Galaxy S22, a do sada smo već doznali i mnoge detalje. Ako je vjerovati glasinama, Samsung je S i Note seriju spojio u jedno, tako da bi Galaxy S22 Ultra mogao doći s S-Pen olovkom u kućištu.

Također, CAD renderi izrađeni na temelju dostupnih informacija ukazuju da će novi S22 Ultra više nalikovati na Note seriju, nego na aktualni S21 Ultra, budući da će biti više četvrtastog oblika. Na poleđini se vidi dvostruki modul kamere, a to su nam otkrili proizvođači zaštitnih maskica, jer su procurile slike s rupom u obliku slova P.

Što se datuma lansiranja tiče, špekulira se da se event koji se trebao održati u siječnju, biti odgođen za veljaču, odnosno MWC. Naime, s obzirom na procijepljenost populacije i instituciju COVID putovnica, MWC bi se sljedeće godine čak mogao i održati, ali uz stroge mjere i stalna testiranja.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT