Samsung Galaxy S22 Ultra – renderi na temelju dostupnih informacija [Video]

Još nismo odmorili oči od predstavljanja novog Galaxyja Z Fold 3, a već nam stižu prvi renderi (na temelju dostupnih informacija, jel…?) Samsunga Galaxy S 22 Ultra, kojeg ćemo vjerojatno ugledati početkom sljedeće godine.

Nizozemski Letsgodigital u svom stilu ponovno se igra dizajnom, ali im svakako treba priznati da su posljednjih godina bili prilično precizni. Prema njihovim saznanjima, Samsung bi u S22 Ultra mogao donijeti utor za memorijsku karticu, pa čak i vratiti 3.5 mm audio utor.

Nadalje, zaslon modela Ultra bi trebao imati dijagonalu od 6,81 inča, a istovremeno bi trebao biti “čitav“, dakle bez punch-hole rupice za prednju kameru, koja će biti ugrađena u zaslon, baš kao na modelu Galaxy Z Fold 3.

Straga bi trebao donijeti trostruku kameru, ali sada sa zaista velikim modulom, odnosno podebljanjem cijele gornje površine, što upućuje na novu tehnologiju koja očito nije mogla stati u tanje kućište. Postoje indicije da će u njega biti ugrađena nova 200 MP kamera, a ako ne, onda unaprijeđena 108 MP. Ispod haube bi se trebao naći 4-nanometarski Exynos 2200 SoC, a u američkoj verziji odgovarajući Snapdragon.

Naravno, sve ove informacije uzmite s dobrom dozom rezerve, budući da su temeljene na glasinama i špekulacijama. Galaxy S22 će vjerojatno biti službeno predstavljen na Unpacked eventu u siječnju 2022. godine i tada ćemo doznati sve detalje.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT