Samsung Galaxy S5 F – 4,7″ zaslon i 6 mm tanko metalno kućište?

samsung-galaxy-f

Jučer su korejski mediji prenijeli vijest da će famozni Samsung Galaxy F biti predstavljen 13. kolovoza, a s obzirom na količinu špekulacija koje oko ovog uređaja kruže, sada je sasvim sigurno da Samsung nešto sprema.

Danas, pak, Korea Hearald donosi nove glasine, a prenosi Android Authority. Ove informacije vjerojatno dopiru od Samsungovih insajdera, a govore o tome kako će novi model nositi naziv Samsung Galaxy S5 F. Dakle, S5 brand bi se, ako su ove informacije točne, trebao dodatno proširiti, ali što se samog uređaja tiče, on bi trebao biti nešto manji i zasigurno tanji. Naime, sada se govori o tome da će Galaxy S5 F imati 4,7″ zaslon te da će biti upakiran u metalno kućište debljine svega 6 mm.

Ovo se savršeno uklapa u teorije Samsunogvim strahovima od novog iPhonea 6, koji bi također trebao imati 4,7″ zaslon i metalno kućište. Što se ostalih specifikacija tiče, sada se špekulira da će uređaj biti pokretan Samsungovim Exynos 5 Octa procesorom, a ne Qualcommovim Snapdragonom 805, kako se isprva mislilo.

Dakle, sudeći po ovim glaisnama, Samsung ništa ne prepušta slučaju i prije samog predstavljanja iPhonea 6 se želi osigurati na način da tržište pokrije najsličnijim mogućim proizvodom. Hoće li uz ovog biti predstavljen i veći Galaxy F, ostaje za vidjeti.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT