Samsung Galaxy Tab 10.1v dobio službenu ICS nadogradnju

Samsung Galaxy Tab 10.1v (P7100) bio je prvi Samsungov 10″ tablet, a na tržište je plasiran u suradnji s Vodafoneom. Kod nas se prošle godine pojavio u ponudi Vipneta, da bi nedugo nakon toga bio zamijenjen novijim modelom Galaxy Tab 10.1 (p7500). U međuvremenu je ovaj potonji dobio nadogradnju na ICS, dok je “v” verzija ostala osuđena na paćenje s nedopečenim Honeycombom. Iz Samsunga i Vodafonea su stizale proturječne informacije o mogućoj nadogradnji, da bi ovaj model na kraju bio potpuno izostavljen sa Samsunovog popisa uređaja koji dobivaju Ice Cream Sandwich.

E sad, Samsung je danas ničim izazvan, odjednom pustio OTA nadogradnju na ICS i za ovaj model (barem u našoj regiji) i tako ugodno iznenadio korisnike ovog uređaja koji su se već bili pomirili s gorkom sudbinom.

Bitno je napomenuti da ova nadogradnja donosi “obični” ICS na Galaxy Tab 10.1v, dakle bez Samsungovog TouchWiz-a, što će u konačnici osigurati još bolje performanse i fluidnost sučelja.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT