Samsung Galaxy Z Flip 5G službeno predstavljen

Samsung je danas službeno predstavio 5G inačicu kompaktnog savitljivog modela Galaxy Z Flip, koja sada u svom nazivu ima i 5G oznaku. Samsung Galaxy Z Flip 5G donosi i hardverska poboljšanja u odnosu na prethodnika.

Primarno jest korištenje novog Snapdragon 865 Plus procesora s podrškom za 5G i dvije nove boje – brončana i siva. Uređaj je 1mm tanji od “prethodnika”, a ostatak specifikacija je identičan.

Imamo mali 1,1 inčni zaslon kada je uređaj preklopljen te 6,7-inčni FullHD+ Dynamic AMOLED kada se uređaj rastvori. Masa je ostala istih 183 grama, a tu su i tri kamere. Prednja kod malog zaslona je rezolucije 10MP, dok otraga imamo primarnu 12MP kameru s OIS-om i 12 MP ultra širokokutnu kameru.

Memorijska konfiguracija je 8GB radne memorije i 256GB interne memorije, a kapacitet baterije je 3,300mAh uz bežično i reverzibilno punjenje. Tu je podrška za već spomenuti 5G, WiFi6, Bluetooth 5.0 i NFC. Predinstaliran softver je Android 10 i OneUI2.1 sučelje.

Uređaj se u prodaji očekuje od 7. kolovoza po cijeni od 1,449 američkih dolara. Navedena cijena i datum prodaje odnosi se za američko tržište, a nadopunit ćemo članak kada saznamo kakvi su Samsungovi planovi za naše tržište.

izvor: Samsung

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT