Samsung Galaxy Z Fold 4: prvi renderi na temelju dostupnih informacija

Četvrta generacija Samsungovog preklopnog uređaja iz serije Galaxy Z Fold uskoro će biti predstavljena javnosti, točnije krajem ljeta. U međuvremenu su počele kolati glasine i curiti informacije o novom modelu, a sada su se pojavili i prvi renderi na temelju dostupnih informacija.

Tako će Samsung Galaxy Z Fold 4 vrlo vjerojatno doći s donekle izmijenjenim dizajnom u odnosu na prethodnika, te u kućištu nešto manjih dimenzija. Unutarnji zaslon će ponovno sadržavati 4MP in-screen selfie kameru, koja bi trebala biti nešto naprednija od lanjske.

Isti zaslon, dakle onaj koji se rasklapa, u dijagonali će mjeriti 7,2 inča, a vanjski 6,2. Uređaj će na poleđini imati 108 MP primarnu kameru, ali kako se čini, bez periskopskog modula, što znači da će maksimalno optičko povećanje iznositi 3x.

Pogonski stroj koji će ga pokretati bit će Snapdragon 8 Gen1, dok će baterija doći s kapacitetom od 4400 mAh. Ostale detalje ćemo doznati kad uređaj bude službeno predstavljen, ali i iz glasina koje će se u međuvremenu pojaviti.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT