Samsung navodno odgađa novi Exynos. Svi Galaxy S22 modeli će biti pogonjeni Snapdragonom?

Samsungovi top modeli svake godine dolaze u dvije različite izvedbe. Uređaji za američko tržište pokretani su Qualcommovim Snapdragonom, dok su ostatku svijeta isporučivni modeli pogonjeni Exynos procesorom. Samsung je zbog ovakve politike često bio na meti kritika, budući da su se Exynosi u nekim slučajevima pokazali nešto slabijima u odnosu na Snapdragone.

Danas su se pak pojavile glasine kako će Samsung odgoditi predstavljanje nove generacije Exynosa, što bi svakako moglo imati utjecaja na lansiranje novog top modela. No sada isti izvor iz Južne Koreje tvrdi da je Exynos potpuno odbačen, barem za Galaxy S22 liniju, što bi značilo da će ista u cijelom svijetu biti pokretana Snapdragonom 8 Gen1.

Jasno, radi se o pukim glasinama, zbog čega cijelu priču trebalo uzeti s dobrom dozom rezerve. Što će na kraju biti, vidjet ćemo kad uređaj bude predstavljen početkom veljače, a nije isključeno da će u međuvremenu procuriti još koja informacija.

Sammobile

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT