Simpa Naj broj opcija

T-Mobile je uveo novu opciju za Simpa korisnike, Simpa Naj broj. Opcija omogućuje neograničene besplatne razgovore prema jednom broju iz T-Mobile mreže, a pritom se plaća samo uspostava poziva od 0,25kn. Također, u opciju je uključeno 30 sms poruka prema odabranom naj broju. Iako, je na T-mobile web stranici navedeno da tih 30 poruka može biti i mms, u uvjetima korištenja Simpa opcije Naj broj isključivo se spominju sms poruke. Isto tako, zanimljivo je da u uvjetima opcije ne stoji podatak o ograničenju broja minuta čime bi ova opcija bila uistinu neograničena, ali stoji:

HT-Hrvatske telekomunikacije d.d. pridržavaju pravo poduzeti sve potrebne mjere i korake u slučaju prekomjernog korištenja usluga i/ili ponuda, a radi očuvanja integriteta i sigurnosti rada T-Mobile mreže te održavanja kvalitete usluge. O svim koracima i uvjetima eventualnih ograničenja korištenja T-Mobile usluga i/ili ponuda, HT-Hrvatske telekomunikacije d.d. će na primjereni način upoznati T-Mobile korisnika.

Naknada za uslugu je 10kn tjedno (7 dana) i automatski se obnavlja osim ako je sami ne deaktivirate ili ako nedostaje sredstava na računu. Opciju možete aktivirati pozivom službi za korisnike, na ovlaštenom prodajnom mjestu, putem Moj T-Mobile portala ili slanjem poruke sadržaja A na 3636 i prateći upute.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT