Sljedeći OnePlus bi mogao podržavati bežično punjenje

OnePlus ima jednu od najbržih tehnologija punjenja baterije na tržištu, no ono što mnogima nedostaje je bežično punjenje. Iako najnoviji model OnePlus 6T donosi staklenu poleđinu, tehnologija brzog punjenja nije podržana.

Razlog tome vjerojatno leži u politici koncerna BBK Electronics, no ako je suditi po najnovijim vijestima koje dolaze od sestrinske kompanije Oppo, to bi se uskoro moglo promijeniti.

Naime, Oppo je postao član Wireless Power konzorcija, što daje naslutiti da će ovaj brand u svom portfelju uskoro ponuditi bežično punjenje, a s obzirom da se tehnologija unutar koncerna dijeli, sasvim logično je očekivati da će bežično punjenje stići i na druge brandove.

OnePlus je već najavio da će prvi u Europi lansirati 5G smartfon, što se podudara s vremenskim okvirom izlaska modela OnePlus 7, negdje krajem svibnja ili u lipnju, a imajući u vidu najnovije vijesti, vrlo je moguće da dođe i s bežičnim punjenjem.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]