Smeta vam iPhone X zub? Riješite ga se pozadinskom slikom

Ako ste već isprsili lako zarađenih 10.000 kuna za novi iPhone X, ili ste ga kupili uz dvogodišnju robiju kod operatera, jedna od najgorih stvari koje vam se mogu dogoditi je da vam zasmeta njegov zub na vrhu zaslona.

No, ne brinite, za takvu vrstu opsesivno-kompulzivnog poremećaja pobrinule su se vrijedne ručice koje su kreirale pozadinsku sliku tako da se iPhoneov zub jako lijepo uklopi u ilustraciju. Tako Notcho dolazi s većim brojem pozadinskih slika s crnim vrhom, a isto tako vam omogućuje kreiranje vlastitih.

Ako vas vaš iPhone X sada podsjeća na Samsung Galaxy S8, a to je najmanje što želite, ovakvu pozadinsku sliku možete sami nacrtati, čak i u Paintu, s drukčijim radijusom zaobljenja.

Sad kad ste se riješili zuba, problem bi mogla postati asimetrija, ali siguran sam da će se i za to uskoro naći rješenje.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]