Sony najavio konferenciju za medije 27. veljače u Barceloni, stižu novi modeli

Sony Mobile je danas objavio da će na Mobile World Congressu-u u Barceloni održati konferenciju za medije i to 27. veljače u 8:30 sati. Nikakvi detalji nisu navedeni, no sasvim sigurno možemo očekivati predstavljanje novih smartfona.

Za sada je teško prognozirati što konkretno će Sony u Barceloni predstaviti, ali ako je vjerovati dosadašnjim glasinama, možemo očekivati više različitih modela, koji bi trebali pokriti više cjenovnih razreda, a možda ugledamo i nasljednika trenutno najjačeg modela Xperia XZ.

 
      
  • Igor

    Iako sam fan Sonyja, ne očekujem puno, bar ne očekujem uređaj koji bi parirao konkurenciji već nekakav upgrade postojećih, i opet će nešto zbrljati, izostavit OIS, 4K video ili nešto, sa dizajnom se već dugo vrte u začaranom krugu. Volio bi da sam u krivu ali pokazat će vrijeme. Valjda su Sonyjevoj mobilnoj diviziji zadovoljni onim što dobiju od Deutsche telekoma i svih njihovih T-mobile ispostava koji Xperie od Sonyja uzimaju valjda na kile i nude u kojekakvim tarifama.

  • ma standardno od Sonya, trenutni dizajn od XZ nije loš, kad bi samo skresali bezele malo iznad i ispod displaya, dosta bi bilo opet. Mada mojem mišljenje da treba izbjegavati ove ´flagshipe´ što sony predstavi početkom nove godine.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]