Sony Xperia 2: prve fotografije uživo [Dopuna] Stigli i službeni renderi

Sony Xperia 1, uređaj predstavljen na MWC-u u veljači, na naše je tržište stigao u prilično ograničenoj ponudi. U slobodnoj prodaji ga zapravo ni nema, ali smo ga zatekli u pretplatničkim tarifama HT-a.

No, kako se sada ispostavilo, s kupnjom niti nije trebalo žuriti, budući da će Sony sljedećeg tjedna na IFA sajmu u Berlinu predstaviti njegovog nasljednika. Naime, internetom su već ranije počele kolati glasine kako ćemo tada ugledati Sony Xperia 2, a prema najnovijim špijunskim fotografijama, nisu bile daleko od istine.

Na bespućima interneta pojavile su se prve fotografije uživo uređaja koji bi trebao naslijediti Xperiju 1, koji se od nje fizički neće puno razlikovati, osim što bi mu modul kamere sa sredine poleđine trebao preseliti u gornji lijevi kut.

Sony će u ovaj uređaj navodno ugraditi i novi Snapdragon 855+ procesor, dok ostali detalji o specifikacijama nisu poznati. Istini za volju, nekog većeg prostora za posebne novotarije baš i nema, osim eventualno 5G modema, budući da malo po malo, s komercijalnim radom kreću nove 5G mreže.

Dopuna: u međuvremenu su stigli i prvi službeni renderi:

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT