Sony Xperia 3 na benchmark testu pokazuje Snapdragon 865 i 12 GB RAM-a. Hoće li imati 6 kamera?Već smo se navikli na Sonyevu zbrku s imenima, pa tako ne bi bilo ništa čudno da novi top model, koji će biti predstavljen na MWC-u u veljači, zaista bude nosio naziv Xperia 3, a zapravo bi trebao biti nasljednik Xperije 1.

Nova vijest o ovom uređaju govori o procurjelom benchmark testu, gdje se vidi da će biti pokretan Snapdragonom 865, kao i većina flagshipa u 2020. godini, a mogao bi stići i u varijanti s 12 GB RAM-a.

Ukoliko vas zanimaju detalji, u nastavku su rezultati Geerbench 4 testa, a usput donosimo i navodni render modula kamere, koji će se i kod ovog modela pojaviti u bubregu u gornjem lijevom kutu poleđine.Najzanimljiviji dio je podatak da će taj modul sadržavati šest kamera i sada se nameće pitanje koji će proizvođač prvi ponuditi smartfon s njih sedam.

Na slici je vidljiv shematski prikaz kamera, od kojih će svaka imati svoju svrhu, a kako će ih Sony na koncu iskoristiti, vidjet ćemo nakon službenog predstavljanja. Naravno, ovdje se radi o pukim glasinama, tako da ove informacije treba uzeti s rezervom.