Sony Xperia 3 na benchmark testu pokazuje Snapdragon 865 i 12 GB RAM-a. Hoće li imati 6 kamera?

Već smo se navikli na Sonyevu zbrku s imenima, pa tako ne bi bilo ništa čudno da novi top model, koji će biti predstavljen na MWC-u u veljači, zaista bude nosio naziv Xperia 3, a zapravo bi trebao biti nasljednik Xperije 1.

Nova vijest o ovom uređaju govori o procurjelom benchmark testu, gdje se vidi da će biti pokretan Snapdragonom 865, kao i većina flagshipa u 2020. godini, a mogao bi stići i u varijanti s 12 GB RAM-a.

Ukoliko vas zanimaju detalji, u nastavku su rezultati Geerbench 4 testa, a usput donosimo i navodni render modula kamere, koji će se i kod ovog modela pojaviti u bubregu u gornjem lijevom kutu poleđine.

Najzanimljiviji dio je podatak da će taj modul sadržavati šest kamera i sada se nameće pitanje koji će proizvođač prvi ponuditi smartfon s njih sedam.

Na slici je vidljiv shematski prikaz kamera, od kojih će svaka imati svoju svrhu, a kako će ih Sony na koncu iskoristiti, vidjet ćemo nakon službenog predstavljanja. Naravno, ovdje se radi o pukim glasinama, tako da ove informacije treba uzeti s rezervom.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT