Što nam to Google sprema za 4. listopada?

Ako je suditi po najnovijem Googleovom teaser videu, 4. listopada Google sprema mnoga iznenađenja. Na videu prikazuje upisivanje u tražilicu nekoliko pitanja u vezi pametnih telefona, na koja će u konačnici dati odgovor upravo tog datuma.

Ako je suditi po prirodi pitanja, Google sprema nešto žestoko. Tako prvo pitanje glasi: «u čemu je problem s baterijom mog telefona?», čime sugerira da će 4. listopada predstaviti nešto s trajnijom baterijom, zar ne?

Drugo pitanje tiče se pomanjkanja prostora na uređaju, a treće je u vezi mutnih fotografija. Jasno, Google će uskoro predstaviti Pixele s puno više memorije i još boljom kamerom. Peto pitanje odnosi se na pomanjkanje razumijevanja između uređaja i korisnika, što daje naslutiti da je Google dodatno poradio na umjetnoj inteligenciji.

Šesto pitanje je nadasve zanimljivo jer daje naslutiti da će se uređaji uskoro sami nadograđivati. Sedmo pitanje je vječno – zašto je moj uređaj spor? Ako je suditi po dosadašnjim Googleovim Nexusima i Pixelima, koji su najbrži Androidi općenito, u novim nas modelima čeka brzina svjetlosti.

Zadnje pitanje se tiče grijanja, što bi moglo značiti da nam Google sprema neku novost glede hlađenja. Vodeno, uljno, klimaanlage?

Ako Google na sva ova pitanja zaista odgovori konkretnim uređajem, odnosno komponentama i adekvatnim funkcijama, mogli bismo dobiti malo veći skok u evoluciji pametnih telefona. Isto tako je moguće da će na jedan dio ovih pitanja odgovor dati konačna verzija Androida 8.0 Oreo. A možda se i šali. A možda su u šumi.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]