Stolni i auto bežični punjači u Choetechu po vrlo povoljnim cijenama [Kupon kodovi]

Choetech web trgovina iz svoje je ponude danas izdvojila dva zanimljiva proizvoda koja možete koristiti za vaš postojeći iOS ili Android uređaj, ali i za najnoviji iPhone 11 koje je jučer predstavljen.

Prvi je Choetech bežični punjač izlazne snage 10“ i velike površine, ali mane visine, tako da neće puno smetati na vašem radnom stolu, ali će svakim odlaganje smartfona puniti njegovu bateriju.

Cijena iznosi 51,99 dolara uz besplatnu dostavu. Ipak, korištenjem kupon koda T535WCP, vaš može biti za samo 31,20 dolara. Ponudu i detalje o ovom punjaču pogledajte ovdje.

Drugi proizvod iz današnje ponude je QI bežični punjač za ugradnju u automobil. Kao i stolni, kompatibilan je s većinom novijih uređaja i ima izlaznu snagu 10W. Njegova cijena u Choetechu iznosi samo 33,79 dolara uz besplatnu dostavu. Ukoliko prilikom kupnje upišete kupon kod QWCCWH cijena će se spustiti na 20,28 dolara. Ponudu i detalje o proizvodu pogledajte ovdje.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT