Surface Book i7 službeno: baterija za 16 sati rada i paprena cijena

surface-book-i7

Danas je veliki dan za Microsoft. Upravo je u tijeku predstavljanje novih proizvoda, što hardverskih, što softverskih, a među njima se našao i novi Surface Book uređaj. Radi se o prijenosniku koji nisu naziv Surface Book i7, čime izravno sugerira orijentaciju na čistu snagu.

Pored Intelovog i7 procesora, novi Surface raspolaže jačom grafikom i dodatnim ventilatorom, a zanimljivo je da baterija obećava čak 16 sati rada. Naravno, ako ste mislili da ćete se ovog ljepotana dokopati lako, grdno se varate, jer će njegova cijena u Americi iznositi 2.399 dolara.

Ako se nekim slučajem pojavi na našem tržištu, očekujte cijenu uvećanu barem za 25% PDV-a. Brat bratu, 20 tisuća kuna. S druge strane, ako znate što biste sve s ovim uređajem radili i imate viziju, mala je to cijena za veliki poduhvat.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]