Suunto 7 je Suuntov prvi Wear OS sat

 

Da je Suunto u problemima dokazuje Suunto 7, sat koji je prvi Wear OS sat finske tvrtke predstavljen na CES 2020 sajmu. Međutim, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, Suunto se potrudio da sedmica ipak neće biti još jedan klasični neupotrebljivi Wear OS sat. Unatoč trajanju baterije od jednog dana, premda Finci tvrde da može izdržati i duže, Suunto 7 bi mogao biti odličan izbor za sve rekreativce i profesionalne sportaše zahvaljujući dodanom softveru za praćenje aktivnosti.

Sat može pratiti preko 70 različitih sportova i aktivnosti koje naknadno možete analizirati u službenoj aplikaciji. Usto, Waear OS omogućava odličnu povezanost sata s vašim Android uređajem, kao i mogućnost korištenja svih opcija potrebnih za što manje posezanje za mobitelom.

Suunto 7 dolazi za ugrađenim GPS senzorom, mjeračem za otkucaja srca, a tu je i NFC koji podržava Google Pay. Sve pokreće Qualcomm 3100 čipset koji osigurava fluidnost WearOS sučelja.

Sat je kružnog oblika, s robusnim 45 mm metalnim kućištem koje dolazi u nekoliko boja te dvije izvedbe obruba zaslona (zlatna, keramička i crna). Sportski izgled sata podiže postavljanje 3 kontrolne tipke s desne strane i jedne s lijeve kojima se upravlja raznim funkcijama poput zaustavljanja mjerenja treninga bez potrebe za dodirivanjem zaslona. Sat je otporan na vodu do dubine od 50 metara što je svojevrsni standard, a veselit će sve one koji preferiraju plivanje.

Sat bi u prodaju trebao krenuti krajem siječnja, a početna cijena bi mu mogla iznositi približno 499 USD, odnosno 3340 kn.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT