T-Mobile – Tarifa za Sve

T-Mobile je uveo novu tarifu, Tarifu za Sve. Ono što odlikuje ovu tarifu je određeni broj besplatnih minuta uključenih u pojedinu varijantu tarife. Tako Tarife za Sve 60, 160 i 200 imaju 100, 200 i 300 uključenih minuta unutar T-Mobile mreže. Ono što “kvari” ove tarife je napomena koja stoji ispod cjenika…

U broj besplatnih minuta uključena je i prva minuta poziva koja se naplaćuje.

… a ta prva minuta se naplaćuje pri uspostavi poziva u cijelosti i to od 0,29 do 0,99kn ovisno o tarifi. Tome još treba dodati i 0,25kn nakanade za uspostavu poziva i tako prva “besplatna” minuta košta do čak 1,24kn i još vam je odbiju od uključenih minuta.

Stvar popravlja Tarifa za Sve 500 koja uključuje 1000 minuta unutar T-Mobile mreže, 500 minuta prema ostalim mrežama i 300 sms poruka prema svim mrežama. U ovom slučaju nema nebuloznog oduzimanja i naplate prve minute, a naknada za uspostavu poziva se naplaćuje tek nakon potrošnje uključenih minuta.

Ove tarife su došle kao zamjena za Flex tarifni model koji od danas više nije dostupan za aktivaciju, ali izuzev Tarife za Sve 200 i Tarife za Sve 500, ne pretstavljaju baš atraktivnu alternativu.

Za sve detalje i uvjete novih tarifa pogledajte ovdje.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT