TCL objavio video teaser novog BlackBerryja s fizičkom tipkovnicom

tcl-blackberry-qwerty

Vjerojatno vam je poznato da je kanadski BlackBerry odustao od daljnje proizvodnje smartfona, o čemu smo u više navrata pisali. Ljudi su uvidjeli da je vrijeme riskantnih eksperimenata prošlo, pa su svoj BlackBerry brand licencirali kineskom gigantu TCL, koji proizvodi i uređaje pod nama poznatim Alcatel brandom.

Nedavno su se internetom provukle glasine da će TCL lansirati BlackBerry uređaj s fizičkom tipkovnicom, kojom su BlackBerryji inače stekli slavu. Kao potvrda sada dolazi video teaser u trajanju od četiri sekunde, na kojem možemo vidjeti njegovu fizičku tipkovnicu u punom sjaju.

Glasine o procesoru su proturječne. Jedan izvor tvrdi da će u njemu kucati Snapdragon 821, dok je drugi skromniji i predviđa Snapdragon 625. Spominje se i zaslon dijagonale 4,5 inča, što za današnje standarde nije puno, ali je zadovoljavajuće s obzirom da će uređaj imati fizičku tipkovnicu.

Službena najava novog TCL-ovog BlackBerryja se očekuje na predstojećem CES-u u Las Vegasu.

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]