Tech kavana: večeras s nama Balkan Gadgets

Večeras u 18 sati započinjemo s emitiranjem prve tehnološke emisije uživo pod nazivom Tech kavana. Prvi gost u emisiji bit će ekipa s Balkan Gadgets portala, s kojima smo već duže vrijeme u kontaktu.
Balkan Gadgets portal bavi se sličnom tematikom kao i mi, stoga nam nije preostalo ništa nego da se suočimo na YouTubeu i podijelimo razmišljanja o trenutno aktualnim temama iz svijeta industrije smartfona.

U emisiji pod nazivom “Tech kafana” komentirat ćemo aktualne događaje te uređaje te raspravljati o politici i filozofiji vezanoj uz ovu tematiku. Između ostalog, bit će riječi o novom Samsungovom Galaxy Noteu 8, LG-u V30, Essential Phoneu, ali i o novom Androidu Oreo, očekivanjima vezanim uz ovi iPhone 8 i još pokojom zanimljivom temom.

S obzirom da će emisija ići uživo, odvojiti ćemo i vremena za vaše komentare, tako da ćete moći saznati više-manje sve što vas zanima. Ukoliko već niste, svakako se pretplatite na YouTube kanal youtube.com/mislavbusic i rezervirajte omiljenu fotelju za večeras.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]