Tele2 u Biznis tarifama nudi 1000 minuta 1GB interneta u roamingu unutar EU, ali uz ugovornu obvezu…

Tele2 je uveo novu promotivnu opciju za poslovne korisnike u roamingu unutar EU. Promocija se odnosi na tarife Biznis Ekipna i Biznis Raspali, u kojima vam svakog mjeseca daje 1000 minuta razgovora i 1 GB podatkovnog prometa za potrošnju u roamingu unutar granica Europske Unije + Norveška i Island.

Zvuči odlično, ali naravno, postoji caka. U Službi za poslovne korisnike su nam objasnili da je ovu promociju moguće koristiti ukoliko potpišete ugovornu obvezu na 12 ili 24 mjeseca. Naravno, sad se postavlja pitanje čemu potpisivanje ugovorne obveze na toliko dugo razdoblje, kad se 15. lipnja naplata roamingu ukida i moći ćete slobodno trošiti svoj osnovni podatkovni paket kojeg inače trošite u Hrvatskoj.

U Tele2 objašnjavaju da će korisnici ove promocije dodatni gigabajt u roamingu moći koristiti i nakon 15. lipnja, na način da će im biti na raspolaganju i nakon što potroše svoj osnovni podatkovni promet.

Čini se kao dobar deal za one koji često putuju, ali treba imati na umu da ako potpišete ugovornu obvezu, kasnije nećete moći potpisivati novu za kupovinu uređaja, barem ne dok vam ova ne istekne.

Više informacija o Tele2 promociji Biznis s nama ne poznaje granice, pročitajte na službenim stranicama.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]