Tele2 Božićna ponuda

tele2 bozicna ponuda

Danas je Tele2 predstavio svoju božićnu ponudu “Naš poklon tebi, tvoj poklon drugima”, koja uključuje tri nova paketa za sve nove i postojeće, privatne i poslovne korisnike.  Ovog Božića Tele2 je pripremio posebne pakete za nove korisnike koji će, bez obzira koji paket odaberu, dobiti povrh svoje tarife i dodatnih 1,5GB podatkovnog prometa mjesečno uz poseban poklon 4-inčni smartphone Noa C25 i SIM karticu na bonove s uključenih 10 kuna.

Božićna promotivna ponuda vrijedi i za postojeće Tele2 korisnike koji žele produžiti ili obnoviti svoj ugovor. Božić je čak i bolji za postojeće Tele2 korisnike, jer mogu dobiti i do 2GB dodatnog podatkovnog prometa mjesečno uz poklon – smartphone Noa C25 i SIM karticu na bonove s uključenih 10 kuna.

Cijene paketa kreću se u rasponu od 119, 149 i 199 kuna mjesečno, ovisno o odabranoj promotivnoj Mix tarifi i smartphoneu po izboru korisnika. Za samo 119 kuna mjesečno korisnik može birati između 5-inčnog Samsung Galaxy Grand Neo ili 4,7-inčnog LG L90 u kombinaciji s promo Mix 75 tarifom koja sadrži 250 minuta razgovora i 250 SMS poruka prema svim mrežama te ukupno 2GB podatkovnog prometa.

Za 199 kuna mjesečno možete dobiti Samsung Galaxy S4 i Mix tarifu 125 sa 750 minuta prema svim mrežama kao i 750 SMS poruka i 3GB podatkovnog prometa.

Osim ovih dobro poznatih mobitela, Tele2 je predstavio i tri nova 5-inčna modela u svojoj ponudi: Acer Liquid Jade, Zopo ZP1000s i Huawei Ascend G630 u kombinaciji s Mix 100 promotivnom tarifom koja uključuje 500 minuta i 500 SMS poruka prema svim mrežama te 2,5GB podatkovnog prometa za samo 149 kuna mjesečno.

Svi navedeni paketi imaju jednu zajedničku karakteristiku – svi korisnici koji odaberu bilo koji od ovih paketa će dobiti poklon – smartphone Noa C25 s 4-inčnim ekranom, 5MP stražnjom kamerom, 2MP prednjom kamerom i dvojezgrenim procesorom (1,2GHz) uz SIM karticu na bonove s uključenih 10 kuna. Tele2 poklon tebi – tvoj savršeni poklon drugima.

Ukoliko korisnici žele kupiti samo Noa C25 bez ugovorne obveze, to će uskoro biti moguće u svim Tele2 prodajnim mjestima kao paket za bonaše za 495 kuna.

Tele2 je predstavio i dvije nove mogućnosti za ugovorne korisnike. Prilikom sklapanja ugovora ugovorni korisnici mogu aktivirati opcije za podršku bonašima: KOMBO opciju – kojom ugovorni korisnik sa svojim računom plaća 35 kuna za Smart 2GB tarifu i šalje dodatnih 15 kuna mjesečno na račun odabranog bonaša, te SMS SPONZORSKU opciju – kojom ugovorni korisnik šalje 50 kuna odabranom bonašu.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]