Tele2: Flat internet, ukidanje naknade za uspostavu poziva i obračunska jedinica sekunda za korisnike bonova

Treći mobilni operater na hrvatskom tržištu – Tele2, do prije godinu, dvije, bio je poznat kao najlošiji, a zbog slabe kvalitete signala, često je bio predmet sprdnje. No, prošle godine stvari su se počele mijenjati. Tele2 je nadogradio postojeću 3G mrežu i uveo LTE, a što je posebno zanimljivo, u vrlo kratkom vremenu osigurao je zavidnu pokrivenost 4G signalom.

Nedavno je ovaj operater napravio pravu revoluciju na hrvatskom tržištu, ponudivši prvi pravi mobilni flat Internet. Konkurencija jednostavno nije imala čime odgovoriti, već je počela krpati postojeće tarife, i po starom dobrom običaju, pretakati iz šupljeg u prazno.
Istina, mnogi će zahvaljujući tim promjenama ostati vjerni HT-u i VIP-u, ali njihova ponuda se jednostavno ne može mjeriti s Tele2 Flat tarifom.

Danas je Tele2 stavio točku na i svoje ponude, lansiravši flat Internet i za korisnike bonova. Tako je opciju BEZBROJ GB od sada moguće koristiti i na prepaid SIM karticama, koji se u kombinaciji s 1000 jedinica (minuta ili SMS-a) mogu dobiti za 249 kuna mjesečno.

Druga novost su tarife u Slagalici, pa je tako sada za 69 kuna mjesečno moguće dobiti 200 jedinica i čak 5 GB podatkovnog prostora, a napokon je ukinuta i naknada za uspostavu poziva u prepaid paketima, dok obračunska jedinica iznosi jednu sekundu. Novim tarifama Tele2 je osigurao potpunu kontrolu troškova (data blocking) jer korisnici nakon potrošenog podatkovnog paketa mogu odabrati najpovoljniji nastavak surfanja.

U nastavku pročitajte objavu za medije, a detalje o tarifama potražite na Tele2 službenim stranicama.

TELE2 PREDSTAVIO NOVE TARIFE ZA KORISNIKE BONOVA: OD SADA BEZ NAKNADE ZA USPOSTAVU POZIVA I UZ POTPUNU KONTROLU POTROŠNJE INTERNETA

Tele2 je predstavio novi i poboljšani portfelj tarifa za korisnike bonova od kojih se posebno ističe tarifa koja traje 30 dana i koja za samo 69 kn mjesečno sadrži 5 GB podatkovnog prometa i 200 jedinica minuta i/ili SMS-ova. Na ovaj način s fleksibilnošću tarifa dobivena je najbolja ponuda i u podatkovnom prometu i u minutama ili SMS-u. U Tele2 slagalici za bonaše korisnici sada mogu birati između 1GB i 5GB podatkovnog prometa u paketu s 200 jedinica minuta i/ili SMS-ova te 1GB, 5GB ili jedinstvenih BEZBROJ GB u kombinaciji sa čak 1000 jedinica minuta i/ili SMS-ova. Sve tarife u trajanju su od 30 dana.

Osvježeni portfelj Tele2 za korisnike bonova rezultat je stalnog osluškivanja potreba tržišta i želja korisnika da i u segmentu tarifa za korisnike bonova imaju maksimalnu vrijednost za novac te cjelovito korisničko iskustvo.

Jedini neograničeni Internet za korisnike bonova u Hrvatskoj

Isto tako, nakon uvođenja neograničenog interneta za privatne i poslovne pretplatnike, iz Tele2 dobre vijesti stižu i bonašima, jer Tele2 u podatkovnom paketu BEZBROJ GB jedini u Hrvatskoj sada omogućuje neograničeni internet i korisnicima na bonove. Podatkovni paket BEZBROJ GB moguće je kombinirati uz 1000 jedinica minuta i/ili SMS-ova po cijeni od 249 kn mjesečno.

Kontrola potrošnje interneta i ukidanje naknade za uspostavu poziva i za bonaše

Novim tarifama Tele2 je osigurao potpunu kontrolu troškova (data blocking) jer korisnici nakon potrošenog podatkovnog paketa mogu odabrati najpovoljniji nastavak surfanja, pa više nama potrebe za potragom za free wifi-em. Ukidanje naknade za uspostavu poziva od sada se odnosi i na tarife za korisnike bonova, a kontrolom potrošnje onemogućeno je stvaranje neželjenih troškova.

Obračunska jedinica sekunda

Promjenom obračunske jedinice s minute na sekundu osigurano je da za uplaćeni novac razgovori traju duže.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]