Tele2 Hrvatska u 2018. ostvario odlične rezultate u svim segmentima poslovanja

Tele2 je u 2018. godini nadmašio sve svoje dosadašnje rezultate pa se po mnogim pokazateljima prošla godina može smatrati rekordnom. Tako prihod od krajnjih korisnika iznosi 803 milijuna kuna, što je rast od 15 % u odnosu na prošlu godinu, dok ukupan prihod iznosi 1,4 milijarde kuna, što je porast od 7 %. U 2018. godini investicije su povećane za 32 % te je zabilježen porast broja korisnika za čak 57 000.

„Naše poslovanje u prošloj godini raslo je u svakom segmentu i iznimno sam zadovoljan postignutim rezultatima. Osim rasta financijskih pokazatelja, bilježimo i rast investicija, koje u ovoj godini planiramo udvostručiti. Tu je prvenstveno riječ o sredstvima koja su usmjerena na unaprjeđenje kvalitete mreže, gradnju baznih stanica i podizanje kvalitete usluga koje pružamo krajnjim korisnicima. Posebno nas veseli što su naša ulaganja, ali i jedinstvenu ponudu poput neograničenog interneta, odnosno, BEZBROJ GB prepoznali i naši korisnici, što potvrđuje činjenica da smo prošlu godinu zaključili s rastom baze korisnika od 7 %. Jasno, sve ovo ne bi bilo moguće bez naših zaposlenika jer su upravo oni ključ našeg uspjeha. Tako je naš rast poslovanja popraćen i rastom zaposlenika od gotovo 40 %, a taj trend svakako namjeravamo nastaviti u budućnosti”, izjavio je predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić.

Tele2 Grupa

Tele2 AB (Tele2) (NASDAQ OMX u Stockholmu: TEL2 A i B TEL2) objavio je danas konsolidirane rezultate poslovanja za četvrto tromjesečje 2018. godine, kao i za cijelu 2018. godinu.

Na razini Tele2 Grupe ostvaren je ukupni prihod u iznosu od 23,7 milijardi švedskih kruna, što je rast od 10 % u odnosu na 2017. godinu. EBITDA je rasla 15 % te je iznosila 6,65 milijardi švedskih kruna.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT