Tele2 Hrvatska u 2018. ostvario odlične rezultate u svim segmentima poslovanja

Tele2 je u 2018. godini nadmašio sve svoje dosadašnje rezultate pa se po mnogim pokazateljima prošla godina može smatrati rekordnom. Tako prihod od krajnjih korisnika iznosi 803 milijuna kuna, što je rast od 15 % u odnosu na prošlu godinu, dok ukupan prihod iznosi 1,4 milijarde kuna, što je porast od 7 %. U 2018. godini investicije su povećane za 32 % te je zabilježen porast broja korisnika za čak 57 000.

„Naše poslovanje u prošloj godini raslo je u svakom segmentu i iznimno sam zadovoljan postignutim rezultatima. Osim rasta financijskih pokazatelja, bilježimo i rast investicija, koje u ovoj godini planiramo udvostručiti. Tu je prvenstveno riječ o sredstvima koja su usmjerena na unaprjeđenje kvalitete mreže, gradnju baznih stanica i podizanje kvalitete usluga koje pružamo krajnjim korisnicima. Posebno nas veseli što su naša ulaganja, ali i jedinstvenu ponudu poput neograničenog interneta, odnosno, BEZBROJ GB prepoznali i naši korisnici, što potvrđuje činjenica da smo prošlu godinu zaključili s rastom baze korisnika od 7 %. Jasno, sve ovo ne bi bilo moguće bez naših zaposlenika jer su upravo oni ključ našeg uspjeha. Tako je naš rast poslovanja popraćen i rastom zaposlenika od gotovo 40 %, a taj trend svakako namjeravamo nastaviti u budućnosti”, izjavio je predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić.

Tele2 Grupa

Tele2 AB (Tele2) (NASDAQ OMX u Stockholmu: TEL2 A i B TEL2) objavio je danas konsolidirane rezultate poslovanja za četvrto tromjesečje 2018. godine, kao i za cijelu 2018. godinu.

Na razini Tele2 Grupe ostvaren je ukupni prihod u iznosu od 23,7 milijardi švedskih kruna, što je rast od 10 % u odnosu na 2017. godinu. EBITDA je rasla 15 % te je iznosila 6,65 milijardi švedskih kruna.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]