Test: LG Optimus One P500

Software

 

Virtualna tipkovnica

LG Optimus One P500 dolazi sa dvije instalirane tipkovnice, osnovnom Android te LG tipkovnicom. Za razliku od osnovne, LG tipkovnica nudi svijetle tipke na tamnoj podlozi, čime je zbog kontrasta olakšano snalaženje i tipkanje. Istina, moguće je da je ovo subjektivan dojam i svatko će sam procijeniti što mu najbolje odgovara.

 

 

 

Web preglednik

Unatoč tome što je uređaj temeljen na operativnom sustavu Android 2.2 Web preglednik dolazi bez podrške za Flash, kojeg ni uz najbolju volju nisam uspio instalirati. Koliko sam uspio istražiti, razlog tomu je sam procesor, ali ne zbog takta od 600 MHz, već zbog ostalih specifikacija koje ne podržavaju Flash tehnologiju.

Neovisno o tome, zasebna YouTube aplikacija radi besprijekorno i većina se sadržaja nesmetano reproducira.

Samo sučelje web preglednika prilično je jednostavno i zapravo već viđeno na mnogo drugih Android uređaja. Ne podržava tab-ove, ali omogućuje relativno jednostavnu izmjenu otvorenih prozora preglednika.

Ukoliko vas ovaj „defaultni“ web preglednik ne zadovoljava izvol’te u Android Market i poslužite se izvrsnim i besplatnim preglednicima kao što su Skyfire, Dolphin ili Opera.

Što se zumiranja tiše, standardno je podržana pinch to zoom funkcionalnost koja zbog  same prirode zaslona, odnosno njegove rezolucije, nije tako uglađena kao na skupljim modelima.

 

Stranice: 1 2 3 4 5


 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT