Test: Sony Ericsson X8

Kamera

Nažalost, ovdje se nema što pametno reći, nedostatak bljeskalice je donekle oprostiv, ali kamera od 3 megapiksela, bez autofokusa djeluje kao loša šala. Dojam o kameri donekle popravlja mogućnost snimanja videa u VGA rezoluciji (640×480) pri 30 fps.

Sadržaj kutije

Kao što sam već naveo, uređaj dolazi s četiri dodatna stražnja poklopca u nijansiranim bojama. Tu je i microSD memorijska kartica od 2 GB, kabel za USB kabel za povezivanje s računalom, punjač i slušalice.

Baterija

Ovo je jedan od aduta X-osmice jer kapacitet od 1200 mAh osigurava dužu autonomiju. Za vrijeme korištenja uređaja baterija mi je u vrlo rigoroznim uvjetima potrajala cijela dva dana, bez gašenja po noći. Dakle, mobitel je cijelo vrijeme bio online preko EDGE/3G mreže s aktivnim IM i E-mail klijentom, obavljeno je oko 15 min. razgovora, pročitano nekoliko mailova, razmijenjeno 10-ak IM poruka uz učestalo korištenje internet preglednika. Pod uvjetom da ga ne držite stalno spojenog na internet, baterija bi mogla  potrajati i 3 dana.

Zaključak

Kao što vjerojatno već znate, BonBon je prvi naš operater koji je ponudio ovaj uređaj i to po vrlo atraktivnoj cijeni od 1000 kuna. S obzirom na ovako povoljnu ponudu, bilo bi neprimjereno filozofirati o cijeni. Omjer uloženo/dobiveno je u ovom slučaju odličan.

X8 se nedavno se pojavio i u Tele2 ponudi za pretplatnike, a po nekim najavama uskoro dolazi i u Tele2 pre-paid ponudu.

Detaljne specifikacije pogledajte ovdje.

Uređaj na Testiranje ustupio: Sony Ericsson Hrvarska

Pročitajte i Sony Ericsson X10 mini pro recenziju.

Stranice: 1 2 3


 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT