Testiramo: Samsung Galaxy S4

Stigao je. Sljedećih tjedan i kusur dana čeka nas intezivno testiranje samoproglašenog i još uvijek neokrunjenog kralja Androida. Je li to zaista tako i kako će se Samsung Galaxy S4 pokazati, vidjet ćemo nakon iscrpnog testa. Bitno je naglasiti da nam je na test stigao model GT-I9505, dakle onaj sa Snapdragon 600 procesorom, koji je ionako jedini dostupan na našem tržištu. Od njegovih osnovnih značajki spomenimo još i 2 GB DDR3 RAM-a, 5,0″ Super AMOLED zaslon s Gorilla Glass 3 zaštitom i 13 MP kameru.

Na prvi pogled četvorka ne izgleda puno drukčije od trojke i neupućeni bi ih vrlo lako mogli zamijeniti. S druge strane, nama iskusnjarama u oko odmah upada veći zaslon te širi i simetrični metalni okvir kućišta.

Što se tiče plastik-fantastik dojma, malčice je bolji nego na prethodniku, no tome možda najviše doprinosi upravo spomnuti aluminijski okvir i točkasti poklopac baterije. Inače, jedan sam od onih kojima ovakva plastika ne smeta, dapače, draža mi je od aluminija i/ili stakla.

Naravno, uskoro slijede i usporedni testovi kamere i to 13 megapiksleni boj sa Sonyjem Xperia Z.

Pitanja, želje i pozdrave pišite u komentarima, a u međuvremenu uživajte u nekoliko slika…

Dopuna: Gotova je i recenzija Samsung Galaxy S4.

I

Slijedi nekoliko brzih fotografija u punoj rezoluciji, a pogledati ih možete na ovom linku.

Primjer 1080p videa:

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT